USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Gürkan'ı Sincik Belediye Başkanı Ziyaret Etti

Sincik Belediye Başkanı Korkut’u kabul eden Başkan Gürkan, KOMŞU İL VE İLÇELERİMİZLE BİRLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Adıyaman İli Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u kabul ederek bir süre görüştü. G?

Başkan Gürkan'ı Sincik Belediye Başkanı Ziyaret Etti
26-08-2022 16:53
Google News
Sincik Belediye Başkanı Korkut’u kabul eden Başkan Gürkan,

KOMŞU İL VE İLÇELERİMİZLE BİRLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Adıyaman İli Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut’u kabul ederek bir süre görüştü.

Gürkan: Sincik Belediye Başkanımızın çalışmalarını takdir ediyoruz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan, “Komşu ilimizin ilçe başkanı yapmış olduğu çalışmalarla ve duruşuyla takdir ettiğimiz bir Belediye Başkanı. Büyükşehir Belediyesi olarak komşu illerimize, ilçelerimize hizmetlerimiz dün olduğu gibi bugünde devam ediyor. Sincik halkı Malatya ile bütünleşmiş ve çok sayıda Sincik’li Malatya’da ikamet ediyor. Sincik Belediye Başkanımızın talepleri var inşallah Sincik’te beraber güzel çalışmalar yaparız. Sincik Belediye Başkanımıza bu ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Korkut: Malatya’nın son yıllarda ciddi anlamda çehresi değişiyor

ReklamBüyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a mihmandarlığından ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, “Sayın Başkanımız sürekli bizleri destekleyen bölgemizin ağabeyi konumunda. Malatya son yıllarda ciddi anlamda çehresi değişen bir il. Modern kavşakları, modern mimarisi, tertemiz cadde ve sokakları, gelişen sanayisi ile değişen ve dönüşen bir kent olarak görmekteyiz. Bölgenin lokomotif ili. Sayın Başkanıma bu kadim topraklarda medeniyetin, insanlığın ilk nüvelerin atıldığı bu mümbit topraklara hizmet etmek Sayın Başkanımıza yakışır. Gayreti himmeti gerçekten takdire şayan, hazırladığı projeleri zaman zaman ulusal basında, televizyonlarda, Cumhurbaşkanlığımızın sitesinde görüyoruz. Bu çalışmalar bizi motive ediyor, takdir ve gıptayla izliyoruz. Lütufkârlarından dolayı da kendilerine şükranlarımı arz ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut Sincik Dağlarında nadir yetişen sarı renkli ters lale tablosunu Başkan Gürkan’a hediye etti.

Korkut, Sarı renkli lalenin dağlarda nadir yetiştiğini belirterek, “Başkanımızda bölgenin nadir başkanlarından olduğu için bu nadir yetişen ters laleyi hediye etmeyi uygun gördük” dedi. Başkan Gürkan ise aldığı bu hediyenin anlamının çok büyük olduğunu ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3688+56
2Fenerbahçe3680+45
3Beşiktaş3678+42
4Adana Demirspor3669+31
5Başakşehir FK3662+17
6Trabzonspor3657+10
7Fatih Karagümrük3651+12
8Konyaspor3651+8
9Kayserispor3647-6
10Kasımpaşa3643-16
11MKE Ankaragücü3642-10
12İstanbulspor3641-16
13Antalyaspor3641-9
14Sivasspor3641-8
15Alanyaspor3641-16
16Giresunspor3640-18
17Ümraniyespor3630-17
18Gaziantep FK3625-41
19Hatayspor3623-64
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler