BATTALGAZİ MECLİSİ, MAYIS AYI OLAĞAN TOPLANTISI TAMAMLANDI
Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı Olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında yapılan toplantıda, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.
Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs ayı Olağan toplantısını Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda, ilk olarak Nisan ayı Olağan toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Toplam 16 gündem maddesinin görüşüldüğü Mayıs ayı meclis toplantısında, ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ile ilgili gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda imar plan değişikliği ile ilgili bazı maddeler kabul edilerek karara bağlanırken, bazı maddelerde ilgili komisyona havale edildi.
2021 MALİ YILI KESİN HESAP TASDİKİ ONAYLANDI
Toplantıda, Battalgazi Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2021 Mali Yılı Kesin Hesap Tasdiki görüşüldükten sonra onaylanırken, Hasırcılar Rekreasyon Alanı ve Muhtelif Parklar yapım işi için İller Bankası A.Ş.’den 10 milyon TL kredi kullanılması ve kredi işlemleri için Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yetki verildi.
Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı ise 1 Haziran Çarşamba günü saat: 14.00’de Battalgazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirecek.

Editör: Haber Merkezi