“Haçovalılar olarak Enver Kiraz’ın yanındayız”

Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Haçovalı muhtar ve vatandaşlar, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz’ı seçim bürosunda ziyaret ederek, desteklerini açıkladılar. Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeynel Abidin Akdağ, “Milletvekili aday adayı olan Enver Kiraz’ın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz’a ziyaretler sürüyor. Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği, Haçovalı muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte kısa süre önce il başkanlığı görevini devrettikten sonra milletvekili aday adaylığını açıklayan ve çalışmalara başlayan Kiraz’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.“HAÇOVALILAR OLARAK ENVER KİRAZ’IN ÇALIŞMALARINI YAKİNEN BİLİYORUZ”
Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeynel Abidin Akdağ, ziyarette yaptığı konuşmada, “Haçovalılar olarak köylümüz ve dostumuz Enver Kiraz’ın milletvekili aday adaylığı dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Yıllardır bu partiye gönülden emek veren bir köylümüz. Yıllarca gençlik kolları başkanlığı, il başkanlığı ve diğer yaptığı görevleri yakinen biliyoruz. Haçova toplumu olarak her zaman milletvekili aday adayı olan Enver Kiraz’ın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.“HAÇOVA BENİM BÜYÜK AİLEM”
CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz ise Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeynel Abidin Akdağ ve dernek üyeleri, muhtarlar ile Haçovalılara teşekkür etti.Kiraz, Haçovalıların Türkiye’nin birçok noktasında yaşadıklarını ifade ederek, “Türkiye’nin farklı noktasında olan Haçovalılar adına da derneğimiz bu ziyareti gerçekleştiriyor. Bu ziyaretten dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Malatya Haçova Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeynel Abidin Akdağ her zaman bu hassasiyeti gösteriyor” dedi.“HAÇOVALILARIN GÜCÜNÜ VE DESTEĞİNİ HER ZAMAN YANIMDA HİSSETTİM”
“Bende Haçovalıyım, sizin içinizden biriyim” ifadesini kullanan Kiraz, şunları söyledi:
“Benim hem küçük hem de büyük bir ailem var. Küçük ailem, Kiraz soyadını taşıyan ailem ama büyük ailem, Haçovalı ailem ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesi. Yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet ettim. Haçova toplumunun içerisinden çıkan biri olarak bu hizmeti yaptım. 11 yıl gibi uzun bir süre partimizin il başkanlığı gibi onur bir görevi yaptım. Yaptığım görevde de büyük ailem olan Haçovalıların gücünü ve desteğini her platformda yanımda hissettim.”“HAÇOVALILARIN GÜÇLÜ DESTEĞİYLE MECLİSTE MALATYA’YA HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Kiraz, milletvekili aday adaylığına adım atarken Haçovalıların desteğini yürekten hissettiğini belirterek, “Bugünde bu hissi bana daha güçlü bir şekilde yaşattığınız için sizlere yürekten teşekkür ediyorum. Sizin desteğiniz ve gücünüzle önümüzdeki dönemde mecliste Malatya’ya hizmet etmek istiyorum. Bu hizmet etme düşüncemi desteklediğiniz ve bunun yanında durduğunuz içinde sizlerle gurur ve onur duyuyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi