İftar programında ilk olarak söz alan Başkan Şengönül; Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı olarak geleneksel hale getirdiğimiz Mübarek Ramazan Ayının 6.iftarında teşkilat mensuplarımız ile helal soframızda bir araya geldik.
İftar programımıza destek veren Milletvekili Aday Adayımız Uğur Sevim’e teşekkür ediyoruz. İfadelerini kullandı.

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Uğur Sevim ise Malatya Ülkü Ocağımızın iftar programında bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Sevim; Malatya Ülkü Ocakları teşkilatımızın helal sofrasında bizleri ağırlayan başta Ocak başkanımız Turgay Şengönül ve ülkücü kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum her daim onlarla birlikteyiz, bizleri bu helal sofralarında ağırladıları için sizlerle teşekkürü ediyorum Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin.
14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerde MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı olduklarını belirten Sevim, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de belirttiği gibi, Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümü Cumhurun muazzam zaferiyle taçlanacak TBMM’de güçlü MHP, güçlü Cumhur İttifakı milli iradeyle tecelli edecektir. Bizlerde dün olduğu gibi bugün de yarın da Teşkilatımızın emrinde olacağız. Dedi
Editör: Haber Merkezi