İstanbul Valiliği: Akşam saatlerinden itibaren kar bekleniyor İstanbul Valiliği: Akşam saatlerinden itibaren kar bekleniyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümünde, yakınlarını kaybeden vatandaşların Şehir Mezarlığı’na ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, araçlar Maliye önü durağından her yarım saatte bir Şehir Mezarlığı'na hareket edecek. Bu uygulama ile vatandaşların anma programlarına rahat bir şekilde katılmaları hedefleniyor.

Ayrıca, birinci derece yakınlarını kaybeden yaşlı ve engelli vatandaşlar için özel araç desteği de sunulacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan duyuruda, özel araç talebinde bulunmak isteyen vatandaşların 444 51 44 numaralı hattı arayarak başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların bu anlamlı günde sevdiklerinin mezarlarını ziyaret edebilmeleri için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğini ifade etti.

Editör: Hasan Yağmur