Malatya'nın Battalgazi ilçesi Sivas Caddesi üzerinde dün gece meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan bir genç, tedavi altına alındığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre olay, 15 Mayıs Perşembe gecesi saat 23.45 sıralarında Sivas Caddesi üzerinde gerçekleşti. Silahlı saldırı sonucu yaralanan 2001 doğumlu Sinan Kaçar, hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı
Malatya'da silahlı kavga: 1 yaralı
İçeriği Görüntüle

İddiaya göre, cadde üzerinde yürümekte olan 23 yaşlarındaki Sinan Kaçar'a kimliği belirsiz iki kişi yaklaştı. Şahıslar, yanlarında bulunan tabanca ile Kaçar'a peş peşe ateş açtı. Karın bölgesine isabet alan genç, kanlar içinde kalarak yakındaki bir akaryakıt istasyonuna sığındı. Saldırganlar ise olayın ardından hızla kaçarak izlerini kaybettirdi.

Polis ekipleri, olayın şüpheli ya da şüphelilerinin kimliklerinin tespiti ve yakalanmaları için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayla ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Kaynak: Ajans Malatya Haber Merkezi